ENERGIVEJLEDEREN 2.0

Behovet for Energivejledernes rådgivning og ydelser har næsten aldrig været større på grund af de rekordhøje energipriser og de stærkt øgede krav til energioptimering og grøn omstilling i byggeriet. Det vil vi gerne gøre opmærksom på i en ny kampagne, som du kan følge her på siden. Målet er at motivere endnu flere til at tage energivejlederuddannelsen og dermed tiltrække endnu flere til at blive medlem af energivejlederordningen.

NY VIDEN

Som Energivejleder har du mulighed for konstant ajourførte kompetencer inden for både energibesparelser og grøn omstilling med opdateret viden om byggelovgivningen – herunder de nye klimakrav.

ENERGIBESPARELSER

Som Energivejleder er du en væsentlig rådgiver for bolig- og bygningsejere i bestræbelserne på at minimere og afbøde virkningerne af de voldsomt høje og stigende energipriser.

GRØN OMSTILLING

Som Energivejleder spiller du en vigtig rolle i samfundets indsats i den grønne omstilling mod et lavere og mere klimavenligt energiforbrug.

MØD VORES MEDLEMMER

HISTORIER FRA DAGLIGDAGEN

_DSC6875
”Markedet for energioptimering og grøn omstilling er hastigt voksende, og derfor er det afgørende for mig, at være godt fagligt klædt på til at kunne imødekomme de nye krav”

Energivejleder Jesper Bomholt KBK Tagentreprise, Kvistgaard
Energivejlederkursus_sep15_02
 ”Jeg deltager hvert år i de årlige Ajourføringskurser. Det er en god måde at holde sig opdateret og følge med i udviklingen i branchen”


Energivejleder Claus Holmer, Tømrer Herlev

dwdwwdwdw
“Der opstår hele tiden nye problemstillinger, som kræver ny viden. Derfor er jeg med i Energivejlederordningen”


Energivejleder Lars Jespersen, murermester, Lemvig

FOKUS

SENESTE NYT

I forbindelse med Energivejlederkampagnen har vi bl.a. opdateret det grafiske design og logo samt udarbejdet annoncer til de sociale medier. Den nye profil kan du bl.a. opleve i denne explainerfilm, som kort præsenterer Energivejlederen 2,0.

Pressemeddelelser

Energivejlederen skærper den grønne profil

Over 4.000 byggefagfolk har siden etableringen af Energivejlederordningen i 2009 taget Energivejleder-uddannelsen, og behovet for Energivejledernes rådgivning og ydelser har næsten aldrig været større på grund af de rekordhøje energipriser og de stærkt øgede krav til energioptimering og grøn omstilling i byggeriet. Det sætter Energivejlederordningen fokus på i en ny kampagne.

Læs mere her

Find en Energivejleder

Ønsker du som bygningsejer at minimere og afbøde virkningerne af de høje og stigende energipriser?
Så kontakt en Energivejleder med opdateret viden om bygge- og installationsteknik, byggelovgivning og klimakrav.