ENERGIVEJLEDEREN 2.0

Som uddannet Energivejleder er du klædt på til fagligt at imødekomme efterspørgslen på energirenoveringer og grøn omstilling i bygninger. På Energivejlederuddannelsen bliver du uddannet i de nyeste løsninger inden for energieffektivisering og grøn omstilling i boliger og mindre bygninger.

OM UDDANNELSEN

På Energivejlederuddannelsen bliver din bygnings- og installationstekniske viden kombineret med de nyeste energiløsninger og klimakrav. Uddannelsen er delt i to spor for henholdsvis bygningshåndværkere og installatører.

Det ene spor uddanner Energivejledere inden for installationer og er målrettet VVS og El uddannede

Det andet spor uddanner Energivejledere inden for klimaskærme og er målrettet håndværkere som tømrere, murere, glarmestre og lignende.

Uddannelsen som Energivejleder er desuden med til at kvalificere dig til Energistyrelsens uddannelse som BedreBolig-rådgiver.

Energivejlederuddannelsen består af et tredages kursus enten inden for installationer eller klimaskærm. Du kan tage uddannelsen, når du  i forvejen arbejder inden for det bygnings- eller installationstekniske område.

[one_half]

Derfor skal du være Energivejleder

Som uddannet Energivejleder er du klædt på til fagligt at imødekomme efterspørgslen på energirenoveringer af den danske bygningsmasse – og dermed kan du bidrage til at øge aktiviteten i din virksomhed. Der er fokus på det faglige På Energivejlederuddannelsen bliver du uddannet i de nyeste løsninger inden for energieffektivisering. Du vil med grunduddannelsen være i stand til at vejlede og udføre energirenoveringer af boliger og mindre bygninger. Om Energivejlederuddannelsen På Energivejlederuddannelsen bliver din bygnings- og installationstekniske viden kombineret med de nyeste energiløsninger. Uddannelsen er delt i to spor, henholdsvis for bygningshåndværkere og installatører. Det ene spor uddanner Energivejledere inden for installationer og er målrettet VVS og El uddannede eller lignende. Det andet spor uddanner Energivejledere inden for klimaskærme og er målrettet håndværkere som tømrere, murere, glarmestre og lignende. Uddannelsen som Energivejleder er desuden med til at kvalificere dig til Energistyrelsens uddannelse som BedreBolig-rådgiver. .[/one_half] [one_half_last]

Sådan bliver du Energivejleder

Energivejlederuddannelsen består af et tredages kursus enten inden for installationer eller klimaskærm. Du kan tage uddannelsen, når du  i forvejen arbejder inden for det bygnings- eller installationstekniske område. TLMELD DIG UDDANNELSEN SOM Kursusform På uddannelsen vil du gennem cases og eksempler komme til at arbejde med forslag til energispareløsninger. Du vil få lejlighed til at bringe dine egne erfaringer i spil og drøfte aktuelle problemstillinger med fagfæller og eksperter inden for de enkelte områder. Formen på kurset er:
  • 2 dage med teori samt cases, øvelser og diskussion med grundlag i kursusmaterialet.
  • 1 dag med praktiske øvelser i udvalgte bygninger for indøvning og forankring af eksempler på energiløsninger.
Du vil få udleveret kursusmateriale i form af energihåndbøger på kurset. Tillægskurser Udover muligheden for at videreuddanne dig inden for store bygninger, har du som uddannet Energivejleder mulighed for at tage tillægskurser i energirenovering. Find den aktuelle kursusoversigt fra Teknologisk Institut her. [/one_half_last]  

Add a Comment

You must be logged in to post a comment