Opkvalificering med Energivejlederen

Læs med her hvis du er uddannet energivejleder, men du p.t. står uden for Energivejlederordningen.

Der er god grund til at genopfriske, hvad du ved og kan på energivejlederområdet. Dels skal du kende energikravene i BR18, og have kendskab til grøn omstilling og bæredygtighed.

Opkvalificering er uden beregning, når medlemsgebyret er betalt
Vidste du, at du uden ekstra beregning kan få opkvalificeret dine kompetencer, bare det firma, du er ansat i, melder sig ind i Energivejlederordningen? Det koster kun 1.750 kr. om året og gælder for alle de energivejledere, der er ansat i medlemsfirmaet. Læs mere og tilmeld dig opkvalificeringskurset her.

Du får vist et tjekmærke ud for dit navn 
Opkvalificering hjælper dig til at opretholde og videreføre dine kompetencer i at vejlede om energioptimering og udføre håndværk af høj kvalitet. Du vil efterfølgende kunne få vist et tjekmærke ud for dit navn på vores hjemmeside.

Om Ajourføringskurset
På Ajourføringskurset er der faglige indlæg og præsentationer fra bl.a. Teknologisk Institut samt øvelser og gruppeopgaver. Læs mere og tilmeld dig her.

Styrk din position på markedet med opkvalificering
Ajourføringskurset giver dig et stærkt grundlag for at begynde – eller forsætte – med at udføre korrekte energirenoveringer på højt niveau for dine kunder. Du får et fagligt løft, der styrker din position på markedet.

Tilmelding
Du kan blive opkvalificeret, hvis dit firma er medlem af Energivejlederordningen. Meld dig eller dit firma ind i Energivejlederordningen nu.