Ny undersøgelse får Energivejledere i pressen

Energivejledersekretariatet gennemførte i september måned en undersøgelse blandt alle Energivejledere om deres oplevelse af markedet for energirenovering. Målet med den var at få input til at fortælle pressen om Energivejlederne og deres kompetencer. Undersøgelsen viste blandt andet, at en del Energivejledere oplever stigende efterspørgsel. Historien blev bragt i bl.a. Building Supply og AltomTeknik.

Energivejledersekretariatet vil gerne sige tak til alle, der deltog i SurveyMonkey-undersøgelsen. Der blev blandt deltagerne trukket lod om en æske chokolade fra Summerbird. Vinderen blev Lars Bo Jensen fra Labobyg i Haslev. Tillykke til Lars.

En anden undersøgelse også fra september blev gennemført på vegne af Energivejledersekretariatet af Analyse Danmark blandt danske boligejere. Den gav indhold til en mere bred pressetekst om energirenovering. Den repræsentative undersøgelse viste bl.a. at op mod 40.000 husstande har aktuelle planer om at energirenovere. Indsatsen resulterede i en fin dækning i forskellige medier, fx Herning Folkeblad, Berlingske Business og Aabenraa Ugeavis.

Læs pressemeddelelsen om undersøgelsen blandt Energivejlederne 2014 (pdf)

Læs pressemeddelelsen om husejernes planer om energirenovering (pdf)