Nu er det tid til Energivejlederens Ajourføringskursus 2019

Det er nu, du skal melde dig til Energivejlederens Ajourføringskursus! Kom med og få et skud frisk og opdateret viden dette forår – det handler blandt andet om solceller, BR18 og samspillet mellem tekniske installationer og klimskærm.

Når du deltager i Energivejlederens Ajourføringskursus, får du hele TRE ting på én gang: Du får nyt i din faglige værktøjskasse til energirenovering, du får lejlighed til at møde dine fagfæller i byggebranchen og du får tjekmærket for ”Opkvalificeret 2019”. Og så er det for resten gratis for medlemmer af Energivejlederordningen.

Det står på programmet

Til Ajourføringskurset kommer du til at møde engagerede undervisere, som har masser af erfaring og kender Energivejledernes arbejdsmæssige udfordringer rigtig godt. Programmet går i dybden og i bredden, og der er både en fælles del og særskilte workshops målrettet Energivejledere inden for hhv. klimaskærm og installationer.

Her er, hvad vi har med til Energivejlederens Ajourføringskursus 2019:

 • Solceller – hvor er vi i dag, og hvad nyt er der på området?
 • BR18 – sidste nyt og erfaringer med bygningsreglementet
 • Besparelsesberegneren fra VEB
 • Hvorfor går det galt? Fokus på samspil mellem de tekniske installationer og klimaskærmen
 • Case – renovering af rækkehusbebyggelse
 • Workshop – klimaskærm
 • Workshop – installationer
 • [gap height=”20″]

  >>>>>>> TILMELD DIG TIL AJOURFØRINGSKURSET HER <<<<<<<<

  [gap height=”30″]

  Vælg mellem fire byer og fire datoer

  Kom med i enten Herning, Aarhus, Middelfart eller Taastrup. Ajourføringskurset ligger fra kl. 14.00 til kl. 18.00, og tiden plejer at flyve afsted. I alle byer får du det samme gode energivejlederindhold. Se datoerne her:

  Herning: mandag den 25. marts
  Aarhus: tirsdag den 26. marts
  Taastrup: torsdag den 28. marts
  Middelfart: tirsdag den 2. april

  [gap height=”20″]

  Gratis for dig, som er medlem

  Kurset er gratis for medlemmer af Energivejlederen. Ved manglende fremmøde opkræves dog et gebyr på kr. 450 (ekskl. moms) pr. person. For Energivejledere uden for ordningen koster kurset kr. 750 (ekskl. moms) pr. person.

  [gap height=”20″]

  Opkvalificeret 2019

  Opkvalificeret 2019 Når du deltager, får du automatisk tjekmærket for Opkvalificeret 2019, så ud over et fagligt løft betyder det, at du får et synligt tjekmærke vist ud for dit navn på vores hjemmeside energivejlederen.dk . Her kan boligejere og andre, der efterspørger energirenovering, søge efter og finde Energivejledere.