Er du helt ajour på energirenovering?

Den første runde ajourføringskurser 2019 for Energivejledere er afsluttet, og PowerPoint præsentationer fra kurserne kan nu hentes på hjemmesiden. Nåede du ikke med på kurset, har du chancen igen til efteråret.

Omkring 100 Energivejledere har i årets første måneder været på ajourføringskursus på Teknologisk Institut for at opdatere deres viden om energirenovering. Fordi interessen er så stor, er der for dig, der ikke var med i første omgang, også mulighed for at komme på ajourføringskursus til efteråret.

Datoerne for efterårets ajourføringskurser bliver meldt ud lige efter sommerferien. Det er gratis at deltage for én Energivejleder fra hver virksomhed, som er medlem af Energivejlederordningen.

[gap height=”20″]

Til dig, der er ajourført

Er du en af de ajourførte, kan du få nytte af at downloade PowerPoint præsentationerne fra kurset. De er nu tilgængelige på Energivejlederen.dk. Til det formål skal du bruge den e-mailadresse, din virksomhed har oplyst til Energivejledersekretariatet.

Desuden har alle allerede ajourførte Energivejledere på den offentlige del Energivejlederen.dk fået et lille hak ud for deres virksomhedsnavn med teksten ”Opkvalificeret 2019”.

[gap height=”20″]

Energirenovering er vigtigt i bæredygtigt byggeri

Her i april var der Building Green messe i Centralværkstedet i Aarhus. Energivejledersekretariatet var med for at markere energirenovering som en central del af det bæredygtige byggeri. Messen blev besøgt af 2.511 gæster, og mange lagde vejen forbi Energivejlederstanden, som vi delte med Videncenter for Energibesparelser i Bygninger. Det blev til mange gode snakke om teknikker og metoder til at energirenovere og om fordelene ved at uddanne sig til Energivejleder.

Energivejledersekretariatet ønsker dig og dine kollegaer en rigtig god påske!