Nu åben for tilmelding: Energivejlederens Ajourføringskursus 2019

Om få uger kan du komme på Energivejlederens Ajourføringskursus, og allerede fra i dag kan du melde dig til. Vi er ved at lægge sidste hånd på kursusprogrammet, som i grove træk kommer til at handle om efterlevelse af BR18 krav og eksempler, på hvordan det kan gøres. Vel mødt!

Det er ved at være tid til forårets Ajourføringskursus! Så tjek kalenderen og meld dig til i dag – vi glæder os til at se rigtig mange Energivejledere i Herning, Aarhus, Middelfart og Taastrup. Det koster ikke noget at deltage, når du er med i Energivejlederordningen, og du kan frit vælge mellem fire byer og datoer.

En eftermiddag med energikrav

Selvom programmet endnu ikke ligger helt fast, kan du regne med, at vi sætter fokus på BR18 og efterlevelse energikravene i bygningsreglementet. Grib chancen, få opdateret din viden og mød dine fagfæller i byggebranchen. Første del af Ajourføringskurset er fælles for alle Energivejledere. Derefter fortsætter vi opdelt i to spor: et for klimaskærm og et for installationer.

Herning, Aarhus, Taastrup og Middelfart

Herning, Aarhus, Taastrup og Middelfart
Ajourføringskurset afholdes i uge 13 og 14. Det samme gode energivejleder-indhold er på programmet i alle byer fra kl. 14.00 til kl. 18.00. Her er det samlede overblik over sted og dato:

Herning: mandag den 25. marts
Aarhus: tirsdag den 26. marts
Taastrup: torsdag den 28. marts
Middelfart: tirsdag den 2. april

Klik her for at melde dig til.

Gratis for medlemmer

Kurset er gratis for medlemmer af Energivejlederen. Ved manglende fremmøde opkræves dog
et gebyr på kr. 450 (ekskl. moms) pr. person. For Energivejledere uden for ordningen koster
kurset kr. 750 (ekskl. moms) pr. person.

Opkvalificeret 2019

Når du deltager, får du automatisk tjekmærket for Opkvalificeret 2019, så ud over et fagligt løft betyder det, at du får et synligt tjekmærke vist ud for dit navn på vores hjemmeside energivejlederen.dk. Her kan boligejere og andre, der efterspørger energirenovering, søge efter og finde Energivejledere.

Tid til en lille quiz?

Hvis du kunne tænke dig en let og uformel rundtur i BR18, kan du prøve BR18-quizzen på hjemmesiden for Videncenter for Energibesparelser i Bygninger. Quizzen er for sjov og har ikke noget med Ajourføringskurset at gøre.